Blokker strooit met vouchers The Little Mermaid (en DVD’s)

Wegens succes verlengd. Nu exclusief in het Beatrix Theater in Utrecht.” Staat er nu. Blokker houdt niet van kortingen, ook niet in deze economisch moeilijke tijden, en vindt het veel effectiever om reclame te maken met het strooien van vouchers voor musical The Little Mermaid en DVD’s. Bij iedere aankoop krijg je een musicalvoucher voor elke 2e kaart cadeau voor de Joop van den Ende-productie, om de opvolger van Tarzan en The Lion King te zien. Plus twee Disney DVD’s. Voor meer info en actievoorwaarden zie site of bel 0900-3000 5000, meldt de advertentie in wakkere krant.

Lees ook:MyRadio voegt Musical- & Filmstation toe meldt advertentie
Lees ook:Joop Smit, groots reclameontwerper, overleden
Lees ook:Kroning Snoop Lion als LA’s sneaker king in spotje Adidas
Lees ook:Lionel Richie vangt $1,5 miljoen voor bier-spotje
Lees ook:Neem moeder mee naar leukste musical-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.