Redactionele reclame Gerbrands’ coachingboek in Telesport

Redactionele reclame werkt natuurlijk het best, en daar maakt de ook commercieel wakkere krant goed gebruik van, vanochtend. Morgen kunnen alle lezers van Telesport namelijk gratis het door Toon Gerbrands geschreven boek ‘Inspiratie Coachen en Presterenvia telesport.nl downloaden. Dit is een week voordat de ged rukte versie (€12,90) te koop is. Goed initiatief. Telesport is media-sponsor van het boek van Pharos Uitgevers, met sponsoring van Afas ERP Sofware. Lezers maken ook kans op een van de 140 kaartjes voor een symposium in het Afas Theater in Leusden over het boek, met diverse topcoaches, op 29 juni. Zoals Ton Boot, Robert Eenhoorn, Louis van Gaal en, uiteraard, Toon Gerbrands zelf. Lezers kunnen via de site ook vragen stellen en de stellers van de beste tien worden ook uitgenodigd.

Lees ook:Softwarebedrijf AFAS wordt hoofdsponsor van AZ
Lees ook:Epke Zonderland beantwoordt vragen is leuke reclamevorm
Lees ook:Grootste lancering van Nederlands boek ooit: teaser reclame Huidpijn van Saskia Noort
Lees ook:Reclame Giphart, Etty en Dorrestijn voor Schrijf dat Boek!
Lees ook:Online reclame voor nieuwste boek A. F. Th. Van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.