Mendy (26) uit Milner-spotje nu onze reclameFrau Antje

Waar zo’n rolletje in een commercial niet toe kan leiden… De Brabantse blondine Mendy Smits (26) zal vandaag onder de Berlijnse Brandenburger Tor worden gekroond tot nieuwe (reclame)Frau Antje, meldt De Telegraaf . Het gaat om een mijlpaal, zowel voor Smits als voor de Nederlandse Zuivel Organisatie, want het is het vijftigste jaar dat dit Hollandse zuivelsymbool onze oosterburen lekker maakt voor Nederlandse kaas en andere zuivelverleidingen. Smits doet pas sinds kort modellenwerk. Bij Nederlandse tv-kijkers is zij sinds vorig jaar bekend van de kaasreclame voor Milner, waarin ze – in diverse verschijningen – samen met schaatscoryfee Rintje Ritsma de hoofdrol speelt. ”Frau Antje is een ijzersterk merk

en helpt Nederlandse zuivelaars jaarlijks 200 miljoen kilo kaasin Duitsland te verkopen. De totale zuivelexport beslaat één miljard euro.  Aldus nog steeds De Telegraaf vandaag.

„Het voelt best een beetje spannend”, zegt Smits. Acht op de tien Duitsers kent Frau Antje. Smits verwacht de komende dagen, onder meer op Europa’s grootste landbouwbeurs, een gekkenhuis. Naast staatssecretaris Bleker (Landbouw) zal Mendy (spel je dat echt niet Mandy?) Smits een keur aan Duitse hoogwaardigheidsbekleders ontmoeten. De vorige Frau Antje, Madeleen Driessen, vertolkte haar rol sinds 1999. Hier op de Duitse site de vorige Antje.

Lees ook:Duitsers lachen om Duits spotje Rabo dat Hollanders bespot
Lees ook:Duitse Fiat Bravo-reclame spot met Nederlandse EK Voetbalteam
Lees ook:Aantal inzendingen voor Dagbladgoud-reclameprijs stabiel gebleven
Lees ook:Inhaakactie rond EK Voetbal van Duitse(!) fabrikant van trapliften
Lees ook:Commercial voor VW Golf moet Duitse autoingenieurs leren dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.