VPRO laat fans reclamepromo’s maken voor serie Dexter

Maandag 8 november start de VPRO met alweer de 4e reeks van Dexter. Voor echte fans is ditmaal een speciale rol weggelegd, want misschien worden ze onderdeel van de promo, meldt de Gids van die omroep deze week. Hoe? Maak een video van max 2 minuten waarin je laat zien waarom je fan bent van deze serie. Vanwege het controversiële personage? De spanning? Het bloed? Het drama? De humor? Speel een scène na of vertel wat

je aanspreekt in de serie, de personages, het concept. En: ”Wees creatief! Dus geen beelden uit de serie gebruiken.” De beste inzendingen winnen een Dexter-prijzenpakket en worden gebruikt bij de promotie voor seizoen 4, dus vanaf 8 november dagelijks bij de VPRO op Nederland 3. Rond de klok van 23.10 op Nederland 3 en direct daarna hier online terug te kijken. Zet je video vóór donderdag 28 oktober op YouTube en stuur een link naar [email protected] (voor meer informatie klik hier).

Lees ook:Dexter back in town-affiche, eerst bij 13Th Street dan VPRO
Lees ook:Niet naar de hoeren maar lekker thuis knorren en Knorr eten
Lees ook:Cardboard virtual reality bril in de reclame bij VPRO
Lees ook:Nationale-Nederlanden laat mensen zèlf video-jaaroverzicht over 2010 maken (beste komen op tv)
Lees ook:Handige Harrie bij Lidl kopieert ‘Snelle Jelle’ als ‘Vlugge Japie’

Eén reactie op “VPRO laat fans reclamepromo’s maken voor serie Dexter

  1. Blastdragon

    En al heeft het er verder niks mee te maken toch vindt ik dat dit een hoog TV-lab gehalte heeft. Het is een nogal orginele manier van reclame maken voor een programma. Zou eigenlijk bij wel meer programma’s gedaan kunnen worden. “Gewone” mensen bedenken andere denken dan de reclamemakers…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.