Richt Barack Obama’s Oval Office in met IKEA-meubilair

Als je niet inspeelt op de Obama-hype ben je een dude. Ook IKEA waagt zich eraan, op een aardige manier gelukkig. En verwijst daarbij graag naar Obama’s veranderingsgezindheid. Op DEZE SITE kun je de Oval Office van de nieuwe president inrichten met de bekende Zweedse (overwegend in China gemaakte) meubilair in te richten. Sleep ze lekker heen en weer. Het lijkt mij te laat om inrichtingssuggesties te mailen naar het Witte Huis, via het woonwarenhuis, maar ik hou je niet tegen, haha. Een tweede stuntje in het kader van de EmbraceChange09-actie (openingsfoto) was het inrichten van een ”echt” Oval Office met IKEA-meubelen, in een zo te zien fraai metrostation ergens in Washington DC. Via Adverblog.

Lees ook:Barack Obama ten onrechte gebruikt in reclame voor winterjassen
Lees ook:Microsoft maakt met speelfilmpje reclame voor nieuwe Office 2010
Lees ook:De witte man van witter dan wit in reclame White Pages
Lees ook:Beelden Michelle Obama, Oprah en Tyra Banks misbruikt in PETA-reclame
Lees ook:Open huis voor inbrekers in nieuwe Even Apeldoorn bellen/Centraal Beheer-commercial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.