Moderne kunst op de fles! Bij biermerk Beck’s in Engeland

      ''Beck’s profileert zich als een bier voor eigentijdse globetrotters, jong en vrij van geest, succesvol en avontuurlijk.'' Meldt de Nederlandse site over dit Duitse exportbiertje. En dat doe je met opvallende kunst- plaatjes in plaats van etiketten, denken ze in Engeland. Als onderdeel van het Canvas-project daar krijgen meer dan 20 miljoen flesjes Beck's kunst erop van studenten en afgestudeerdn van het prestigieuze Engelse Royal College of Art. Beck's -dat Duitse biermerk is overigens in Belgische handen (InBev)- doet al 13 jaar veel door kunst en muziek te ondersteunen in de jacht op primair de jonge mannelijke drinker (aldus Utalkmarketing).

Lees ook:… League is beste Jupiler-reclame bij Helmond Sport
Lees ook:Beroemde Yale College maakt reclame met musical (!)
Lees ook:Veel stuntwerk in ‘Amerikaans’ spotje voor Belgische Jupiler
Lees ook:Octopus Paul in nieuwe commercial van Specsavers?
Lees ook:Discriminatie bij sollicitaties melden bij College Rechten van de Mens spoort campagne aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.