Lichte zeden X Red Light District-reclamefilmpje Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum opende gisteren een tijdelijke dependance op de Amsterdamse Wallen. Een pand waarin eerst enkele peeskamertjes zaten, is ingericht met ‘spectaculair vormgegeven’ 3D-stijlkamers. Zie bijgaande promo. De pop-up locatie is Sint Annenstraat 21 en staat in het teken van de tentoonstelling ‘Lichte zeden x Red Light District‘ die t/m 19 juni in het museum te zien. De stijlkamers zijn ontworpen door scenograaf Vera Selhorst ism vormgevingsduo Clement & Sanou. Veel meer info is hier te vinden. Ze zijn ingericht met spiegelvloeren,

decorstukken en vergrotingen van schilderijen om een wereld te creëren ‘waarin heden en verleden van de betaalde liefde met elkaar worden geconfronteerd’. Voorbijgangers kunnen de stijlkamers bekijken via de ramen. De expositie in het Van Gogh Museum gaat over prostitutie in de Franse kunst tussen 1850 en 1910.

Lees ook:Van Gogh Museum maakt reclame met vragen
Lees ook:Handgeschilderde speelfilm ‘Loving Vincent’ over leven Van Gogh bijna klaar meldt reclame
Lees ook:Kopje koffie minus het oortje, als reclame voor het Van Gogh-museum
Lees ook:Van Gogh-arrangementen bij Kras in de reclame
Lees ook:DWDD Pop Up Museum over ‘verborgen kunstwerken’ is er weer meldt buitenreclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.