Uitkleedfilmpje reclame voor Masters of Sex channel

I asked strangers to undress each other and get in bed. Nothing else. No rules.” Neemt Tatia Pilieva ons weer te pakken? Nee. Maart dit jaar verscheen de video ‘First Kiss van schrijver/regisseur Pilieva op het internet. In de video vroeg zij aan twee wildvreemden elkaar te zoenen. ”Het resultaat was een mooie video waar je

je een beetje ongemakkelijk bij voelt, maar die toch vooral heel lief was”. Schrijf Metro. Het bleek niet zo spontaan, want reclame voor het Amerikaanse kledingmerk Wren. Is dit vervolg, over spontane uitkleders, maar ondergoed aan, ook reclame? Ja, maar niet voor Wren, wel voor het Amerikaanse betaalkanaal Masters of Sex. En er komt een vervolg voor Undress Me, maar niet hier bij Reclamewereld

Lees ook:Zoenende onbekenden blijkt reclame kledingmerk Wren
Lees ook:Gates en Spielberg in Anthem promo voor Microsoft’s Xbox
Lees ook:Ook de hotelgast kan een potje rappen, in spotje Holiday Inn
Lees ook:Dierenclub Peta rouwt om verlies ‘reclamemaker’ Anna Nicole Smith
Lees ook:Reclame Giphart, Etty en Dorrestijn voor Schrijf dat Boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.