‘Zeeman zoekt vrouw’ ook reclame voor Sex & The Sea-expositie

In het verlengde van de tentoonstelling ‘Sex & The Sea‘ -zie reclamefilmpje bijgaand- organiseert het Maritiem Museum Rotterdam a.s. vrijdag, Valentijnsdag, de date-avond Zeeman zoekt vrouw. Meldde het Amsterdamse dagblad Het Parool gistermiddag. Toen waren er al 90 aanmeldingen binnen. ”Uit schippersfamilies, maar ook van mensen die zeggen varen gewoon leuk te vinden of die strandjutter zijn,” aldus Shaula Nuijts namens het museum. Daarin nemen de Britse filmregisseur Peter Greenaway en zijn vrouw, de Nederlandse multimedia regisseur Saskia Boddeke, museumbezoekers (16+) mee in ”gevoelens van heimwee, seksueel verlangen en verleiding die zeelieden hebben als ze maanden op zee zijn en in onbekende havens verblijven.” De tentoonstelling is te zien tot en met, wow, 19 december 2014. Maakt me wel nieuwsgierig als, kortstondig, oud-zeeman. Toen was ‘in elke haven een liefde’ bijna de regel. Nog steeds?

Lees ook:‘David Bowie is’-tentoonstelling al vanaf 11 december in Groninger Museum meldt reclame
Lees ook:Prachtige reclame voor ’125 jaar Autoreclame’- tentoonstelling… in vrouwenkatern DeTelegraaf
Lees ook:Affiches van Dick Bruna te zien in Affiche Museum
Lees ook:Circusreclame vanaf 1825 onderwerp tentoonstelling
Lees ook:Laatste week ’125 jaar Autoreclame’ in Louwman Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.