Epke Zonderland beantwoordt vragen is leuke reclamevorm

Dit is eigenlijk een soort advertentie, al staat het er niet boven. Oogt heel redactioneel, maar niet genoeg om misverstanden op te roepen. De Supportersvraag, onlangs geplukt uit het katern Telesport van De Telegraaf, mede mogelijk gemaakt door OS-sponsor en ‘Partner in sport’ Volkswagen, ‘Elke dag supporter van Epke.’  Simpel: lezers geven vragen op, de redactie selecteert er een aantal en publiceert ze. Los van Epke Zonderland worden de komende periode ook door lezers van Telesport ook vragen van bobsleeër Edwin van Calker, snowboarder Dimi de Jong, topschaatsster Irene Wüst en shorttrackster Jorien ter Mors beantwoord. Als je de hele tekst goed wilt kunnen lezen, ga dan door naar de overlees, en KLIK daar op de tekst. Stel je vraag hier en ‘maak kans op een gesigneerd supportersshirt.’ Of tweet je vraag voor Epke naar @telesport met #supportersvraag. Heerlijk, een keer géén bekende voetballers in die rubriek . KLIK op tekst.

Lees ook:Redactionele reclame Gerbrands’ coachingboek in Telesport
Lees ook:Met Epke voorop bedankt Randstad Olympisch Team Oranje
Lees ook:FNV beantwoordt vragen over sociaal akkoord meldt advert.
Lees ook:Zó maakt Ditzo reclame voor schade melden via WhatsApp
Lees ook:Dr. Epke Zonderland met goud gefeliciteerd door Randstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.