Nieuwe reclamegezicht van modeshop Lushified gezocht

Lushified, dat zich veel meer noemt dan een webshop voor vrouwenkleiding, heeft een reclamestunt bedacht. En is nu op zoek naar ”vrouwen met karakter” die het nieuwe gezicht willen zijn in de ‘You can go your own way‘ campagne. Blijkt uit een advertentie vandaag in Metro in zwart/wit, voor kleur was kennelijk geen geld. ”Wil jij stralen op de posters, advertenties, billboards en webshop? Maak dan een eigenzinnige foto van jezelf, post ‘m op Instagram en voeg #lushifiedmodel toe. En… vraag zoveel mogelijk vrienden om de foto te liken, want het model met de meeste likes wordt het gezicht in de nieuwe Lushified campagne!” Jezelf promoten en stemmers werven kan natuurlijk via Instagram, maar ook via FB. Makkelijk geregeld, hè, zo’n reclamestuntje.

 

Lees ook:Model van 60 Yasmina Rossi schittert in badpakkenreclame
Lees ook:Espressomachine en jaartje koffie als reclame Nationale Vacaturebank
Lees ook:IJslandse visser kan weer goeie foto’s maken volgens Galaxy S7-spotje van Samsung
Lees ook:Topmodel Gisele Bündchen nieuwe reclamegezicht van H&M
Lees ook:Jane Birkin (69) nieuwe reclamegezicht van YSL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.