Model Saskia de Brauw weer de man in coole ‘Gender-Bending’ reclamevideo David Bowie

So this might be the coolest thing that ever happened,” zegt site Fashionista over de nieuwe reclamevideo van David Bowie, die ‘The Stars (Are Out Tonight)‘ zingt. Maar vergeet het maar, als je de weinig aan-song in je wil opnemen, haha. Ik laat het maar even onvertaald: ”Bowie and Swinton are a quiet, happy (if oddly similar-looking) suburban couple whose world is turned upside down by Pejic and de Brauw, in more ways than one. Genders and identities are switched, weird stuff happens on beds–including Pejic kissing Bowie–and our minds are blown. Can androgyny be done ever again after this?” Met Tilda Swinton, Andrej Pejic, and Saskia de Brauw, het Nederlandse model die weer een manachtige speelt.

Lees ook:Piep, designvibrator Jimmyjane: mooi, piep, reclamefilmpje
Lees ook:Arizona Muse ging David Bowie voor in Louis Vuitton-spotje
Lees ook:De vrouw, de man, het piratenbootje en de Stella Artois Legère
Lees ook:‘David Bowie is’-tentoonstelling al vanaf 11 december in Groninger Museum meldt reclame
Lees ook:David Bowie RIP schitterde niet alleen in Pepsi-commercial met Tina Turner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.