Art&Copy: topfilm over reclame nog steeds te zien in Mokum

ART & COPY, een uitstekende Amerikaanse film over (Amerikaanse) reclame is nog even te zien in Amsterdam. Tot eind van deze maand, bij Smart Project Space, Arie Biemondstraat 111 Amsterdam. Zie véél goeie reclame en interviews met de absolute reclametop.  Onder andere Rick Silverstein, George Lois, Lee Clow, David Kennedy en Dan Wieden nemen je mee naar het begin van legendarische campagnes als Volkswagen, Got milk?, Just do it, I LOVE NY, en Apple’s Think different. Schrijft reclameman Martijn van Sonsbeek: ”Een verhaal over the ‘change of advertising,’ vol zeer herkenbare emoties, wanhopige momenten, hilarische anecdotes en tomeloze energie.’ GREAT STUFF voor reclamemensen en in reclame geïnteresseerde mensen! Je kunt eten en drinken en de toegang is slechts €7. Bijgaand de (reclame)trailer.

Lees ook:Onderzoek bewijst: negatieve reclame blijft beter bij
Lees ook:Bloed, Zweet en Tranen van regisseur Diederick Koopal: de reclametrailer
Lees ook:Love story van Sarah & Juan in spotje Extra Gum kauwgom
Lees ook:Adobe vecht ook met reclame tegen ‘Flash’kritiek Apple
Lees ook:Verhaal Opposites zanger Willem de Bruin als Ketel1-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.