Nieuwe Mini Countryman gepresenteerd in hippe reclamevideo

Hipgekke reclamevideo over de gloednieuwe Mini Countryman. Dat karretje is groter dan de Mini Clubman, en eigenlijk een 4-deurs mini-SUV. In dit filmpje van meer dan 2 minuten is ook een optreden weggelegd voor de iPhone* (had toch een iPad verwacht). De Countryman zelf  kun je niet zo goed bekijken erop. Dat kan beter op de NL-site van Mini.

De auto krijgt een optioneel computersysteem met de naam Mini Connect, dat nauw samenwerkt met de iPhone, meldt de iPhoneClub vandaag. Er komen twee native applicaties, die ervoor zorgen dat je internetradio kunt luisteren. Ook haalt de iPhone weersverwachting en andere live-informatie op via de 3G-verbinding. Was je van plan de 2011-uitvoering van de Mini Countryman te kopen, dan moet je bij aanschaf opgeven of je Mini Connected meegeleverd wil hebben. De oplossing van Mini gaat een stuk verder dan andere autofabrikanten, die vaak alleen een dock in de auto inbouwen. Een rond schermpje op het dashboard geeft toegang tot alle functies. Op de autoshow in Geneve zal de nieuwe Mini Countryman voor het eerst te zien zijn.

Lees ook:Mini groeit, wordt Maxi en mag ‘t opnemen tegen een monster
Lees ook:Slimme honden die in Mini’s kunnen rijden voor adoptie
Lees ook:Sushi en scheerwol in mini-spotjes voor Mini Countryman
Lees ook:Reclame-oorlogje: VW Caddy Maxi contra Mini Countryman
Lees ook:Lekker spotje over lekkere wagen, de Mini Countryman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.