‘Wall Street 2: Money Never Sleeps’ – de reclametrailer

Why don’t you start calling me Gordon.” Ja, hij is terug, na een flink aantal jaren in de bak, Gordon Gekko uit Wall Street, Oliver Stone’s filmklassieker uit 1987. De follow-up komt eraan, Wall Street 2 : Money Never Sleeps. De weer door Stone geregisseerde film beleeft z’n première in de VS op 23 april a.s. met in de hoofdrol uiteraard Michael Douglas, die een Oscar kreeg voor zijn rol als Gordon Gekko, en o.a. nieuwkomer Shia LaBeouf. Zegt Gekko in deze trailer: ”Someone reminded me I once said greed is good. Now it seems it’s legal.” Ik verheug me erop, hoop dat-ie net zo goed is als de oorspronkelijke film.

IMBD meldt over de film: ”Emerging from a lengthy prison stint, Gordon Gekko finds himself on the outside of a world he once dominated. Looking to repair his damaged relationship with his daughter, Gekko forms an alliance with her fiancé Jacob (Shia LaBeouf), and Jacob begins to see him as a father figure. But Jacob learns the hard way that Gekko – still a master manipulator and player – is after something very different from redemption.”

Lees ook:Gordon Gekko/Michael Douglas-spot helpt strijd FBI tegen financiële fraude
Lees ook:Wolf of Wall Street, reclametrailer met Leonardo DiCaprio
Lees ook:The Wolf of Wall Street: Leonardo DiCaprio’s reclametrailer
Lees ook:Reclamefoto schildert Lars von Trier’s Nymphomaniac-film
Lees ook:De nieuwe ‘iPad is Iconic’-commercial van Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.