Whitney Houston maakt reclame voor Nokia in Million Dollar Bill-video

Whitney Houston, back in town gelukkig, na een ellendige periode van drank en drugs. Volgt de muziek video “Million Dollar Bill”, een van de singles van haar net gelanceerde album ”I Look To You.” KLIK  !H I E R!  OM TE ZIEN. In Amerika al een groot succes. Het klinkt inderdaad goed, maar ik wel benieuwd wat ze maakt van een langzamer nummer. Heel opvallend is de reclame die de flink gepimpte 46-jarige Houston in de video laat maken voor Nokia’s nieuwe vlaggenschipmobiel de N97. “Million Dollar Bill” is geschreven door een jongere kanjer, Alicia Keys, en geproduceerd door Swizz Beatz (Kaseem Dean). Via TIR.

Lees ook:Gates en Spielberg in Anthem promo voor Microsoft’s Xbox
Lees ook:Ter nagedachtenis aan Whitney Houston: enkele commercials
Lees ook:Goede reclame voor reclame? ‘Advertising helps me decide’ t-shirts
Lees ook:Commerciële kunst uit India in filmpje over Nokia Navigator
Lees ook:Met een witte bril op van Nokia zie je de toekomst pas goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.