We Have Band ‘You Came Out’ promo met facepaint-animatie

De London hipsters We Have Band, ik ken ze niet, bracht een boeiende promo uit met nummer ‘You Came Out.’ Het is wat ze daar noemen een facepaint-animatie, opgemaakt uit ruim 4800 individuele beeldjes, elk handgeschilderd, gefilmd, afgeveegd en opnieuw gemaakt. De leden van de band moesten hiervoor twee dagen stil liggen in een studio. Om het zingen te animeren werd de zingende mond bewerkt van bandlid Dede, elk geluid kreeg een eigen mondvorm. Wow. Alle frames zijn te zien op Flicr. Interessant is ook dat deze promo is bedacht door een ”gewoon” Londens reclamebureau, het bekende Wieden + Kennedy. Via Utalkmarketing.

Lees ook:Rooney, Benzema, Xavi e.v.a. in reclamepromo Fifa 10 voetbalgame
Lees ook:Wat een schatten, die katten van zuivelaar Cravendale’s
Lees ook:Isaiah Mustafa en Terry Crews samen in heerlijk nieuw spotje Old Spice
Lees ook:Avontuurlijk koken in pracht spotje Lurpak-boter
Lees ook:Na prijswinnende commercials komt Honda nu met Playground

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.