D66 maakt reclame voor Europa en tegen populisten in ledenwerfadvertentie

Hij zegt níet: D66 wil geen referendum over Europa, laat staan over een Nexit. Hij zegt wèl in een advertentie van een hele pagina(!) in de Volkskrant va ndaag: ‘Ik zet alles op alles om Nederland in Europa te houden.’ Alexander Pechtold noemt daarin het vertrek van de Britten een klap voor Europa, ”voor het ideaal van vrede en welvaart door Europese samenwerking”. In Nederland hebben we over 9 maanden verkiezingen, herinnert hij ons in de D66-advertentie, die ook adviseert: Word lid. Juist nu! ”Die gaan over de toekomst van Nederland in Europa. Ik zet alles op alles om Nederland in Europa te houden. Om Nederland te beschermen tegen de populisten, en tegen andere partijen die in hun kielzogmeelopen.” Europa is voor Pechtold vrede, veiligheid, vrijheid en welvaart. ”Dat is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Mensen zeggen terecht: Europa moet beter: efficiënter, democratischer. Met al die mensen trek ik graag samen op. Wij Nederlanders zijn samen sterker in Europa.” Eens.

Lees ook:Per advertentie vraag het Vfonds om €1 smsjes voor de vrede
Lees ook:Gezichten achter vrede en vrijheid te zien in Landmachtdagen 2016 meldt advertentie
Lees ook:Europa kan ‘t wel schudden op verkiezingsposters in Amsterdam
Lees ook:Tweede Maasvlakte Rotterdam Euro-reclame VVD
Lees ook:‘De verkiezingen gaan alleen maar over Europa’ (spot PVV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.