Werkend Nederland verdient belastingverlaging meldt VVD

Benieuwd was ik vanochtend om te zien welke adverteerders inhaken op de dag verkiezingen zelf, in de inhaakkrant bij uitstek. Dirk herhaalt een advertentie,  ook in de Volkskrant, uitzendbureau Pittig voor 65-plussers maakte er speciaal een uiting voor, evenals als autoverhuurder Sixt. Maar de enige politieke partij in De Telegraaf vandaag is de VVD, met een inmiddels -dankzij ruime aandacht in niet-betaalde media- bekende kreet. Staat overigens ook in de Volkskrant vandaag. KLIK erop om wat te vergroten, waardoor de tekst onder de kop leesbaar wordt. Zie ook het spotje met Rutte, eveneens gemaakt door reclamebureau XXS.

Lees ook:‘Spotje Rutte/Verdonk afgeblazen voor verkiezingen’
Lees ook:Patiënten eerder naar huis dankzij Vodafone meldt advertentie
Lees ook:Aankondigingsadvertentie over opgaan FNV Kunsten, Informatie en Media in federatie FNV
Lees ook:Natuurmomenten zet groene actie tegen beleid-Rutte voort
Lees ook:‘Nieuwe Hamersma winnaars’ aangekondigd in wijn advertentie Gall & Gall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.