Werkend Nederland verdient belastingverlaging meldt VVD

Benieuwd was ik vanochtend om te zien welke adverteerders inhaken op de dag verkiezingen zelf, in de inhaakkrant bij uitstek. Dirk herhaalt een advertentie,  ook in de Volkskrant, uitzendbureau Pittig voor 65-plussers maakte er speciaal een uiting voor, evenals als autoverhuurder Sixt. Maar de enige politieke partij in De Telegraaf vandaag is de VVD, met een inmiddels -dankzij ruime aandacht in niet-betaalde media- bekende kreet. Staat overigens ook in de Volkskrant vandaag. KLIK erop om wat te vergroten, waardoor de tekst onder de kop leesbaar wordt. Zie ook het spotje met Rutte, eveneens gemaakt door reclamebureau XXS.

Lees ook:‘Spotje Rutte/Verdonk afgeblazen voor verkiezingen’
Lees ook:Natuurmomenten zet groene actie tegen beleid-Rutte voort
Lees ook:Arie Koomen in ‘Dat is mijn winkel!’-spotjes Mediamarkt
Lees ook:Jumbo reageert op AH en Dirk met laagste prijsgarantie-advertentie
Lees ook:Prominente oudere Nederlanders ondertekenen ‘Red de zorg’-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.