Arty, wel wat algemeen: verkiezingsspotje D66 met Pechtold

Een bijna artistieke verkiezingsclip moet het zijn, de film die Corbino voor D66 maakte, schrijft vaksite Adformatie over de ´En nu vooruit´spot van D66 en met leider Alexander Pechtold. ´´We zien en horen Alexander Pechtold op typische bedrijfsfilmlocaties in de sfeer van ‘Nederland herrijst’.  Zijn boodschap: handen uit de mouwen, aan de slag.´´ Het korte spotje komt op mij over als wat algemeen, op ´t clichématige af zelfs, maar oogt wel aantrekkelijk. Pechtold spreekt zijn tekst wat minder


naturel uit dan we van hem gewend zijn, misschien wel vanwege die open deuren. Hadden ze tekstschrijver Jaap Toorenaar maar in moeten schakelen, haha.  Corbino (Maarten Corbijn en Total Public (Total Design) hebben de verkiezingsposter, flyers en film ontwikkeld voor de verkiezingscampagne, meldt Adformatie.

[PS]

Lees ook:Politieke reclamefilmpjes PS: D66 met Alexander Pechtold
Lees ook:Je huis zelf verkopen zonder makelaarskosten zegt Jaap
Lees ook:Auto’s met Zwitserse sneeuw op ‘t dak lokken Parijzenaren
Lees ook:D66 maakt reclame voor Europa en tegen populisten in ledenwerfadvertentie
Lees ook:Koning Willem-Alexander, de wijkzuster en de Kruisvereniging in de reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.