Werken aan water in de reclame van overheid

Nederland is een waterrijk land (…) Het klimaat verandert. Dat maakt ons kwetsbaar.’ Meldt deze advertentie in onze serie Reclame Voor Weer Eens Wat Anders is per abui s blijven liggen, maar nog zeker de moeite waard om te tonen. Want reclame voor ‘ons water‘ en hoe de overheid eraan werkt. Bijgaande, uit de Volkskrant van vorige maand geplukte advertentie gaat over het Beheer- en ontwikkelplan voor de rijkswateren 2016-2021 (Bprw) dat is vastgesteld (KLIK om te vergroten). Bezwaar of beroep is echter niet meer mogelijk. Omdat de tekst niet groot genoeg te krijgen is, hebben we de tekst apart, inclusief van het blauwe kader, afgebeeld in de doorlees.KLIK om volgende tekstgedeelten om verder te vergroten:

Lees ook:Oekraïne-referendum: ‘tegen’-reclame Partij voor de Dieren en ‘Oorlog is geen oplossing’
Lees ook:Programma Grachtenfestival deels in advertentie
Lees ook:Uitstel accijnsverhoging sigaretten ‘doodzonde’ zegt advertentie
Lees ook:Ministerie VWS in beroep over uitspraak RCC inzake ‘te rooskleurige’ Zorg-campagne
Lees ook:Schijf je in voor de ‘MKB innovatie top100 in 2016′ adviseert advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.