Maximum snelheid autosnelweg A1 in de reclame van Rijksoverheid

Op twee wegtrajecten van de A1 wordt de maximumsnelheid permanent 130 kilometer per uur. Op twee kort aangrenzende trajecten van de A1 -Amsterdam/Deventer en verder- wordt, waar een dynamische snelheid gold, de maximumsnelheid verlaagd naar 100 en 120 kilometer per uur om extra wisselingen van maximumsnelheden over korte afstanden uit te sluiten. Dat meldt een reclame-uiting van de Rijksoverheid in de dagbladen (KLIK erop om te vergroten, maar vermoedelijk net niet leesbaar, waarvoor excuses). Weer eens wat anders in de reclame. Een ‘Kennisgeving ontwerpbesluit aanpassing van de maximumsnelheid op wegtrajecten van autosnelweg A1.’ Goed nieuws dus. Er tegen protesteren kan, tot en met 28 januari2016 ligt het ontwerpbesluit te inzage. Sinds september 2015 is de maximumsnelheid van 130 kmpu op de autosnelweg de norm in het land. Meer informatie is te vinden op deze platformparticipatiesite, maar zie desgewenst ook de site van Rijkswaterstaat. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de directie Participatie 070 45 68 999.

Lees ook:Reacties op verhoging snelheid autowegen gevraagd door Rijks in advertentie
Lees ook:Rijkswaterstaat-reclame voor ‘tijdvensterborden’
Lees ook:Toeristische zeiltocht naar Antarctica mag van overheid meldt advertentie
Lees ook:Die aantrekkelijke BMW i3 komt eraan – het reclamefilmpje
Lees ook:All-time maandrecords Reclamewereld.blog in januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.