Reacties op verhoging snelheid autowegen gevraagd door Rijks in advertentie

In de serie Reclame Over Weer Eens Wat Anders weer eentje van het Rijks, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Een kennisgeving ov er het ‘ontwerpbesluit’ verhoging van de maximum snelheid op delen van de autosnelwegen ‘in beheer van het Rijk’ naar 130 kpu. Uw mening wordt gevraagd, meldt bijgaande advertentie, vandaag uit De Telegraaf geplukt (KLIK erop om te vergroten, maar of het dan leesbaar wordt… Zie hier alle info daarom). De tekst: ”De Directie Participatie bundelt alle reactie en stuurt deze naar de Minister van Infrastructuur en Milieu. Mede op basis van deze ingebrachte zienswijzen neemt de Minister een definitief besluit.” Het ontwerpverkeersbesluit vaat over 19 wegtrajecten (verdeeld over 26 deeltrajecten). Op 8 verschillende locaties kunnen het besluit en de overige relevantie stukken na legitimatie worden ingezien, van 10 november to en met 21 december 2015, meldt de tekst ook.

 

 

Lees ook:Toeristische zeiltocht naar Antarctica mag van overheid meldt advertentie
Lees ook:Zonnestroom: videoboodschap/petititie voor minister Kamp
Lees ook:Exclusieve skateboards en Wakawaka-lamp in de reclame van Pluk
Lees ook:Bijna gemist: het is de Week van de Europese Afvalvermindering zegt Pluk-advertentie
Lees ook:Maximum snelheid autosnelweg A1 in de reclame van Rijksoverheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.