Sommige verlofregelingen uitgebreid meldt overheid in advertentie

‘Sommige’ verlofregelingen, zoals zorgverlof, worden per 1 juli a.s. uitgebreid. Als gevolg daarvan gaan gaan werk en thuis ‘voortaan nog beter samen’. Dat meldt de overheid, lees het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, stellig in een advertentie in de krant. ”Uw werk vraagt vaak uw volle aandacht. Maar thuis soms ook. Het is goed te weten dat sommige verlofregelingen per 1 juli worden uitgebreid. Zoals zorgverlof. Dan kunt u ook verlof opnemen voor de zorg aan bijvoorbeeld uw grootouders, broer, een vriend of buurvrouw”. Zie de site voor meer informatie, want deze tekst is nogal summier. De advertentie plukten we onlangs uit dagblad Metro (KLIK erop om te vergroten).

Lees ook:Grote ‘Zorg verandert mee’-campagne in dagbladen
Lees ook:Rechter in Assen over crash: `Het lijkt wel op die reclame van Pearle`
Lees ook:Half bekend Nederland steunt ‘Red de zorg’ volkspetitie in advertentie
Lees ook:Help, Bassie en Adriaan maken reclame voor Honda Civic
Lees ook:Zorginstellingen roepen per advertentie op tot steunbetuiging aan hun ‘onmisbare’ medewerkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.