‘Gezonde mannen’ voor onderzoek naar auto-immuunziekten gezocht per advertentie

Het zou zomaar een vast rubriek kunnen worden hier, advertenties voor het zoeken voor mensen voor tal van geneesmiddelen onderzoeken. Tegen vergoeding. Nu weer eentje van een organisatie genaamd PRA, in dagblad Sp!s van vandaag (KLIK erop om te vergroten). Gezocht: gezonde mannen tussen de 18 en 55 jaar, voor onderzoek naar twee toedienngsvormen van een nieuw middel voor de behandeling van auto-immuunziekten (code PRA-134391). De vergoeding is aanzienlijk, moet je er wel tijd voor uittrekken. PRA zit in Zuidlaren, een dorp in het noorden van de provincie Drenthe, maar reiskosten worden vergoed. PRA voegt bovendien aan toe dat ze ‘altijd op zoek zijn’ naar mannen en vrouwen van 18 tot 65 jaar die willen meewerken aan hun geneesmiddelenonderzoeken. Mij niet gezien. Info hier of via telefoonnummer 050-8505798.

Lees ook:Kritiek op Fries reclamegeld voor politieserie Moordvrouw met Wendy van Dijk
Lees ook:Sotchi: Drenthe maakt al reclame voor teruggekeerde Olympische helden
Lees ook:Reclame-uiting van Beter Horen ‘gedeeltelijk misleidend’
Lees ook:Advertentie DNB voor rekeninghouders/spaarders DSB Bank
Lees ook:Waarom politici niet de slimsten zijn (column Eddie v. Groningen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.