MEDEDELING UITGEVER: BLOG.NL 2.6 Mi. PAGELOADS IN JULI

Het netwerk van 50 themablogs van Blog Online/blog.nl, waarvan Reclamewereld.blog onderdeel uitmaakt, noteerde in juli in totaal 2.595.389 pagel oads en 1.449.938 unique visitors. De cijfers komen van Google Analytics. En vormen wederom records, met behulp van een paar nieuw toegevoegde blogs die maand, Amerika en Suri- name. De cijfers in de (vakantie- maand) juli waren marginaal boven die van de ''gewone'' maand juni, meldt Blog Online-oprichter Ben Blog. ''Veel bestaande blogs lieten recordcijfers zien die maand, met name de blogs Wielrennen, Gezondheid, Dance en de voetbalblogs groeiden zeer sterk.'' Onder water, zoals dat bij Blog Online wordt genoemd, draaien volgens hem acht nieuwe themablogs proef; verschillende gaan al in augustus live, anderen volgende maand.

PS Blog Online zoekt dringend nog een goeie blogger voor Radioactive.blog, dat met dit blog deel uitmaakt van het mediasegment. Meer info klik hier.

Lees ook:Reclamewereld.blog noteert bijna 36.000 pageloads in juli
Lees ook:Aantal bezoeken aan Reclamewereld bijna 60.000 in juli
Lees ook:Bijna 44.000 bezoeken aan Reclamewereld in juli
Lees ook:Reclamewereld.blog scoort juli-record met 93.000 bezoeken
Lees ook:Reclamewereld.blog: 58.000 payloads in vakantiemaand juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.