Partijloze bezorgde burger richt zich tot Geert Wilders per voorpagina-advertentie in de Volkskrant

In de -hopelijk oneindige serie Weer Eens Wat Anders In De Reclame- vandaag een oproep van een ‘partijloze burger.’ Weliswaar per kleine advertentie -zie bijgaand- maar op een hele opvallende plek. Want links onderaan op de voorpagina van dagblad de Volkskrant (KLIK erop om te vergroten). Dus opvallend genoeg. De tekst van Rob Geurts is eenvoudig maar kraakhelder: ”Geachte heer Wilders. Als u echt aan Nederland denkt, Wilt u dan samenwerken met anderen. En niet Nederland proberen te verdelen, door alleen maar te zeggen hoe het niet moet.” De kleine annonce met grote -en goede-boodschap is de enige advertentie op de voorpagina en staat naast het dagelijkse columnpje van Arnon Grunberg, die ik zelden oversla, over neveneffecten van psychiatrische geneesmiddelen. En onder een loeigrote, 5-koloms foto van een demonstratie van anti-islambeweging Pegida in Duitsland onder de kop ‘Duitsland kraakt.’ Onder het asielbeleid bij onze oosterburen.

Lees ook:Beatrix’ Veerkracht-oproep noopt Tempo-Team tot inhaker
Lees ook:WNL wil met Eva Jinek-reclame ‘beste concurrent Vara’ worden
Lees ook:Beetje reclame voor Amsterdam als ‘World Jazz City 2014′
Lees ook:Nog niet uitgetoast? Op naar Londen zegt Eurostar-inhaker
Lees ook:Een Ferretti-eigenaar kan maar beter op zijn jacht blijven

9 reacties op “Partijloze bezorgde burger richt zich tot Geert Wilders per voorpagina-advertentie in de Volkskrant

 1. Anneloes

  Dank meneer Geurts ,voor uw advertentie! Volledig mee eens! Daarbij: PVV en aanverwanten stop met spreken ‘uit naam van het Nederlands volk’, er zijn nog altijd méér Nederlanders het NIET met jullie standpunten eens dan wel!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Willem Ellwich

  Op de radio hoorde ik vanmiddag dat die meneer Geurts een ondernemer is, 2500 euro betaald voor die advertentie en hem ook de Telegraaf had willen zetten maar te duur werd het dan. Maar genoeg aandacht in ieder geval.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rob

  Dan had hij zich beter tot Buma van het CDA kunnen richten ipv tot Wilders. Want het CDA sluit de PVV namelijk uit en wil niet samenwerken. Dus ik vraag me af onder welke steen de heer Geurts vandaan is gekropen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Lisa

   Verder niks zinnigs te melden, Rob? Ga dan eens wat nuttigs doen man. Met je domme commentaar.

     /   Beantwoorden  / 
 4. gert

  Een heel goed initiatief om Wilders eens op andere gedachten te brengen. Alleen maar opruiende kreten en beledigingen uitten leidt helemaal tot niets.
  Klasse!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Joke

  De HR Geurts raad ik aan de debatten te volgen en te kijken wie wie uitsluit,

    /   Beantwoorden  / 
  1. Maria

   Fantastisch wat dhr geurst heeft gedaan,Chaplin!

     /   Beantwoorden  / 
 6. grete

  Wat een goede oproep om vooral met gezond verstand te reageren ipv met alleen maar schreeuwe en mensen uitsluiten!!
  Ga door Rob Geurts met dit goede werk, Nederland is beslist meer dan alleen dhr,
  Wilders!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Redactie, Michael

  UPDATE: Hij betaalde 1200 euro voor zijn oproep, meldde Radio 1 gisterochtend. Aan die zender legde hij uit, zo bericht Metro vandaag, dat hij het na jaren eens tijd vond voor actie: „Als je in de politiek gaat, is je doel toch om het voor Nederlandse burgers zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen? Daarvoor moet je samenwerken. Ik hoor nu al jaren alleen veel geschreeuw over hoe het niet moet.”
  Geurts twijfelde in eerste instantie nog of hij zijn naam onder de advertentie moest zetten, maar hij besloot het uiteindelijk toch te doen. „Ik vond het laf om er geen naam bij te zetten. Er wordt al genoeg anoniem geroepen. Natuurlijk zal ik reacties krijgen, zowel positieve als negatieve.”
  De partijleider van PVV, Geert Wilders, heeft nog geen reactie gegeven op de krantenadvertentie. Aldus Metro.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.