Tabakkers en pomphouders strijden tegen accijnsverhoging

Dit raakt onze concurrentiepositie op een ongekende manier.” In een advertentie in de dagbladen vandaag, van de Volkskrant tot De Telegraaf, richten de zelfstandige ondernemers in de tabaksdetailhandel en de zelfstandige tankstationhouders zich tot de leden van de Tweede Kamer. Ze willen niet meer dan €180 miljoen betalen voor accijnsverhoging en dat bedrag moet inclusief de aangekondigde btw-stijging zijn. Anders gaan Nederlanders hun tabakswaren ‘massaal over de grens kopen’ en ‘lopen 1.500 bedrijven en 10.000 werknemers in de grensstreken groot gevaar,’ zeggen ze. Een link naar een site waar de advertentietekst nog eens nagelezen kan worden ontbreekt, vreemd genoeg, dus ik hoop dat het hier leesbaar is (KLIK op advertentie om ‘m wat te vergroten).

Lees ook:Vakantiekrachten van 65+ aangeboden door bureau Pittig
Lees ook:Beste werkgevers 2014: namen, branchewinnaars en felicitaties in advertentie
Lees ook:BN’rs lanceren One4Brazil WK-Poulesysteem voor hulp aan straatkinderen in Brazilië met spotje
Lees ook:Reclame voor ‘nee’ tegen Oekraïne-pact van SP
Lees ook:‘Sun’s gratis YouTube-filmpjes wordt misschien hype’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.