Commerciële exploitatie 90 titels Blog.nl bij Adfab en Femmefab ondergebracht

Blog.nl -het netwerk van ruim 90 blogs, inclusief Reclamewereld, en goed voor 2.5 miljoen unieke bezoekers per maand- heeft Adfab/Femmefab als partner gekozen voor haar commerciële exploitatie. Inmiddels zijn alle titels binnen Blog.nl naar Adfab / Femmefa b v erhuisd, meldt een persbericht. Eerder was WebAds verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van Blog.nl. Dennis Pekel van Adfab: “We zijn erg trots dat we dit grote bereik van Nederlandse bodem kunnen toevoegenaan ons portfolio. Nu kunnen wij nog meer variatie aan bereik per niche bieden aan onze klanten. Blog.nl is een ideaal platform voor standaard display, maar ook voor branded blogs en is goed te combineren met onze huidige channels” De Blog.nl-blogs zijn verdeeld over de channels: BizzFab, waarin Reclamewereld.blog.nl is onderbracht voor de commerciële exploitatie, Femmefab, Healthfab, Greenfab en Menfab.

Ayalon Blog van Blog.nl in hetzelfde persbericht: “We waren voor Blog.nl opzoek naar een voorloper in de markt, met duidelijke visie, strategie en betrouwbare medewerkers. Met ons gevarieerde aanbod aan titels en advertentiemogelijkheden was Adfab/Femmefab de enige logische keuze. Wij hebben een ‘one stop shop’, terwijl zowel Adfab als Femmefab organisaties zijn met een duidelijk footprint in de diverse segmenten.”

Over Blog.nl meldt het persbericht: ”In 2005 hebben vader Ben Blog en zoon Ayalon Blog het netwerk Blog.nl opgericht. Het is uitgegroeid tot het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs. Het bestaat uit een netwerk van 90 blogs, die samen 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand trekken. Elke blog heeft een bepaald thema en wordt door een professionele journalist met passie geschreven.”

Over Femmefab: ”Femmefab is het grootste redactioneel gedreven online cluster gericht op vrouwen in de leeftijd van 14 t/m 59 jaar. Binnen dit cluster zijn verschillende subclusters zoals Fashion, Beauty, Sport, Jonge gezinnen & Lifestyle. In totaal telt Femmefab meer dan 65 blogs/websites gericht op vrouwen. Femmefab is strategisch partner van Adfab en sinds juni 2013 een opzichzelfstaand netwerk voor vrouwen.”

En tenslotte over Adfab: ”Het online advertising netwerk is opgericht in 2006 door Rob Molenaar. Inmiddels vertegenwoordigt Adfab ruim 80 uitgevers met bijna 250 websites, waaronder BBC en Microsoft. Adfab heeft een marktleidende positie in de clusters: Business-to-Business, Duurzaamheid, Gezondheid en Nieuws.”

Aldus het gezamenlijke persbericht van de twee media-organisaties.

 

Lees ook:Blog.nl-portal genomineerd voor ‘Website van het Jaar’-competitie
Lees ook:MEDEDELING UITGEVER: BLOG.NL 2.6 Mi. PAGELOADS IN JULI
Lees ook:INGEZONDEN MEDEDELING BLOG.NL: RECORDBEZOEK IN MEI
Lees ook:Colofon
Lees ook:Blog.nl netwerk breidt verder uit: NieuweMedia.blog.nl is gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.