Kia, Nuon haken via reclame in op terugkeer André Kuipers

Nuon wijst André Kuipers op hun e-manager, Kia op de grote ruimte achterin hun auto’s…. Leuk ingespeeld? Mwah is mijn reactie. In de dagbladen zag ik geen inhaker, maar online werd er dus door minstens twee bedrijven ingespeeld op de landing en geslaagde missie van Andre Kuipers gisteren. Online kunnen actuele reclameboodschappen (KLIK erop om ze te vergroten) natuurlijk vliegensvlug en goedkoop gepubliceerd worden op de site en/of Facebook-pagina’s van de bedrijven. ‘De e-manager wenst André Kuipers een prettige thuiskomst,’ staat er onderaan de

Nuon-uiting. En op de site: ”Gelukkig hoeft hij niet in een donker huis aan te komen. Dankzij de e-manager kun jij jouw energieverbruik op afstand controleren en bijvoorbeeld de lichten aanzetten. Zo wordt energie besparen wel heel makkelijk. Welkom thuis André!’ Maar niet te vroeg, das niet erg zuinig

Via tweet

Lees ook:Reclame voor de sportclub-competitie van Nuon
Lees ook:Rugnummer-actie Heineken in aanloop naar het EK Voetbal
Lees ook:Licht thuis uitzetten vanaf je werk kan met E-manager Nuon
Lees ook:‘Duurzaam merkenspel’ als reclame voor ASN Bank
Lees ook:Na ‘t Duitsertje pesten, de vrieskist van Nuon (re energieshirt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.