‘Mmm lekker’ zeggen electrische pizzascooters Domino’s

Zó geestig, dit. De normaal gesproken muisstille -want electrische- scooters van pizzaketen Domino’s scheren binnenkort voorbij terwijl een menselijke stem ‘mmmmmm lekker‘ roept. Als de pizzabezorger toetert, klinkt het ‘lekker, lekker‘. Koeriers van de keten rijden onder meer in Groningen en het Rotterdamse stadsdeel Schiebroek met elektrische scooters. Het lijkt wel een verlate 1 april-grap, maar volgens

marketingmanager Carolien ten Cate van het van origine Amerikaanse Domino’s is het nodig dat de voertuigen geluid maken, omdat andere weggebruikers ze anders niet horen aankomen. Aldus De Standaard. ‘Uiteindelijk zullen alle elektrische scooters van Domino’s dit geluid maken’, aldus Ten Cate. Ook als de scooters stilstaan, zijn ze te horen. Dan klinkt de naam van het bedrijf. De actie is bedacht door reclamebureau Indie Amsterdam.

Lees ook:Reclamezuil met oplaadfunctie voor elektrisch vervoer
Lees ook:Ik heb wel leukere dingen gezien van Domino Pizza’s
Lees ook:‘Reclame stoort kijkers tijdens tv-uitzending van Domino Day’
Lees ook:Alles delen-aanpak Airbnb aangevallen door Expedia’s Home Away in spotje
Lees ook:Gratis e-bike van de zaak in reclame Stella Fietsen

Eén reactie op “‘Mmm lekker’ zeggen electrische pizzascooters Domino’s

  1. wilbert

    het was erg lol dat slaat echt wel aan
    maar als ik julli was nog 1 anderen tekst wat je verkoopt
    maar het moet wel aan slaan he

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.