Hypnotiseur Peter Powers helpt met reclame Hyundai i30

Hyundai introduceert een nieuw model: de Hyundai i30. Met hulp van professioneel hypnotiseur Peter Powers, o.m. bekend van zijn programma’s op RTL4. Powers heeft speciaal voor Hyundai een Online Hypnosis Experiment ontwikkeld, meldt het persbericht, waarmee je de nieuwe Hyundai i30 op een wel heel speciale manier kunt ervaren: Hypnose in je huiskamer via je computer. ”Een uniek experiment,” juich t reclamebureau Fitzroy, ”dat alleen maar in Nederland aangeboden wordt.” Op een speciale website start je de 15 minuten durende video op volledige scherm met je koptelefoon op. Peter Powers brengt je vervolgens via het scherm langzaam onder hypnose en ”laat je de Hyundai i30 beleven op een manier waarop je deze nog nooit beleeft hebt.” Is het gevaarlijk? Absoluut niet. Spannend is het zeker wel, claimt het bureau. Om bekendheid te geven aan dit Online Hypnosis Experiment en de Hyundia i30, is er een spectaculaire trailer vrijgegeven waarin Powers de kracht van hypnose demonstreert met 3 testpersonen en een Hyundai i30. Tot slot meldt het persbericht ietwat dreigend: ”Iedereen die aan het experiment deelneemt, doet dat geheel vrijwillig en met volledige kennis van de beoogde resultaten.”

 

 

Lees ook:Hypnotiseur Peter Powers actief in Huyndai i30-promotie
Lees ook:Ouderwetse billboard reclame voor Curved UHD TV van Samsung
Lees ook:Kleuters halen veel kattenkwaad uit in spotje voor Hyundai i30
Lees ook:Zelfmoord-spotje van Hyundai teruggetrokken na klachten
Lees ook:Het leven is verrukkelijk, lezen ook, en naakt lezen helemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.