Inbrekers zien vakantiefoto’s op social media ook waarschuwt verzekeraar Axa in spotje

AXA Verzekeringen nodigt inbrekers uit bij je thuis‘, kopt het Belgische bedrijf in een persbericht vandaag. Haha, leuk bedacht, dit, om mensen erop te wijzen dat vakantiefoto’s posten op social media is niet altijd zonder risico is. ”We delen tegenwoordig alles online. Vooral als we met vakantie zijn: we hebben allemaal wel een soort drang om iedereen te laten zien hoe leuk we het hebben”, zegt Axa België. Niet meer doen dus,

en hou vooral de kids in de gaten. Reclamebureau Duval Guillaume bij onze zuiderburen maakte deurhangers (KLIK op foto op vorige pagina om wat te vergroten-MvO) met daarop posts van vakantiegangers die inbrekers uitnodigen omdat ze duidelijk niet thuis zijn. ”Nadat we het adres van enkele slachtoffers achterhaalden, gingen we bij hen langs met hun persoonlijke deurhanger en vroegen we hen om een reactie”…

NB De campagne startte uiteraard vóór de zomervakanties begonnen. En: excuses als ik te laat was met het posten van dit bericht .

Lees ook:TV-programma’s even verstoord door reclame-actie
Lees ook:So You Think You Can Dance doelwit slimme Vlaamse reclame
Lees ook:Licht thuis uitzetten vanaf je werk kan met E-manager Nuon
Lees ook:Kamer te klein, maar goeie bankreclame Top Interior
Lees ook:Open huis voor inbrekers in nieuwe Even Apeldoorn bellen/Centraal Beheer-commercial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.