Shell, Google en Philips ‘Favoriete Werkgevers 2016′ meldt advertentie Intermediair

De felicitatie-advertentie van Intermediair staat weer in de krant dus de ‘Favoriete Werkgevers van 2016 zijn bekend (KLIK erop om wat te vergrote n). Overall zijn dat op plaats 1. Shell,  2. Google en 3. Philips, maar ook Favoriete Werkgevers per branche krijgen ruim baan in de advertentie van een hele pagina. We plukten ‘m uit de Volkskrant vandaag, onderdeel van hetzelfde Persgroep Nederland-bedrijf als Intermediair, dat alleen online verschijnt. Het nieuws: Shell herovert de titel van meest favoriete werkgever onder hoogopgeleiden. KLM zakt van de eerste naar de zesde plaats. De grootste stijger in de top 10 is Google. Het bedrijf achter de zoekmachine springt van plaats 8 naar 2. Het Intermediair Image Onderzoek meet al 14 jaar het werkgeversimago en geeft inzicht in de ambities, drijfveren en verwachtingen vanhoogopgeleiden, melden de kleine lettertjes links onderaan in de advertentie. Daaruit komt steeds de jaarlijks ranking naar voren. In het segment Banken & Accountants was de FW Rabobank, in Telecom KPM, in Energie Eneco, in ICT Google, in Industrie Shell, in Pensioenen en Verzekeraars Achmea, in Retail & FMCG (=Fast Moving Consumer Goods), in Techniek TNO, in Non-profit Politie en in als snelste stijger wordt IBM genoemd. Meer informatie over Intermediair’s Top 50 is hier te vinden.

Lees ook:KLM vervangt Rabobank in top-3 Favoriete werkgevers 2015 met weer Shell en Philips
Lees ook:Favoriete werkgevers 2014 Shell, Rabobank en Philips gefeliciteerd door Intermediair
Lees ook:Rabobank, Shell, Philips favouriete werkgevers Intermediair
Lees ook:Na ‘favouriete’ nu ook ‘beste’ werkgever gefeliciteerd in advertentie
Lees ook:‘Beste Werkgevers 2012′ genoemd in advertentie van VNU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.