Druk? Deels je eigen schuld zegt Quest in advertentie

Mooi onderwerp, over (onnodig) drukdrukdruk. Door Quest-magazine aangekaart in een aardig vormgegeven advertentie in de Volkskrant Magazine van afgelopen zaterdag (KLIK erop om wat te vergroten). De tekst toch maar even opgetikt: ”Heb je te weinig tijd? Dan ben je niet de enige, bijna de helft van de mensen heeft er last van. Geen wonder: vrouwen werken meer dan mannen en mannen niet minder. En dan hebben we ook nog een smartphone die aandacht nodig heeft. Toch is het voor een deel je eigen schuld.” Hoe dat zit? Dat lees je deze maand in Quest, teast het populair-wetenschappelijke blad. Wat zijn ze weer slim .

Lees ook:Vrouwen verdienen 17% minder dan mannen in EU meldt advertentie van Europese Comissie
Lees ook:Iedere man zijn geurtje in leuk spotje Old Spice
Lees ook:Kleur je vrijdag-actie Zeeman redactioneel ingebed in Metro
Lees ook:Kijkers lokken: voetbalvrouwen maken reclame met bikini
Lees ook:Penalty, en dan? Erg geestige WK-inhaker van Budweiser-bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.