Alle voetbalfans bedankt en PSV gefeliciteerd in advertentie Eredivisie

Gisteren al in de krant, deze inhaker van de Eredivisie, maar even over ‘t hoofd gezien. Vermoedelijk vanwege een of andere kater . In de advertentie in het Telesportkatern van De Telegraaf, vaste prik aan het eind van het seizoen, houden PSV’s ‘de’ schaal in handen (KLIK erop om wat te vergroten). Vaste prik nu, dat team? Alle fans van alle voetbalclubs worden erin bedankt voor een prachtig seizoen en PSV met de landstitel.  De advertentie is mede-ondertekend doorMaatschappelijk Partner VriendenLoterij, Official Partners Burger King, Plus en KPN en ‘Official Suppliers’ Telesport, Sport Direct, Parkmobile, Radio 538 en Voetbal International. Zo, en wij van Reclamewereld feliciteren vandaag Ajax’ Davy Klaassen met de onderscheiding Voetballer van het Jaar van Telesport, en dus de Gouden Schoen, en topscorer Vicent Janssn van AZ en keeper Kenneth Vermeer van Feyenoord met hun Zilveren Schoenen.

Lees ook:Eredivisie voetbal bedankt alle acht sponsoren
Lees ook:Eredivisie Kraskaart met vele prijzen in de reclame bij Burger King
Lees ook:Kampioensshirts voor teams gratis uitgedeeld door Fox Sports
Lees ook:Jeugdopleiding favoriete Eredivisie voetbalclub steunen kan via Vriendenloterij meldt reclame
Lees ook:Nationale Straatvoetbaldag is een ‘uniek evenement’ op 5 mei meldt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.