Corendon opent eigen Ibiza-resort meldt advertentie

Compleet vernieuwd‘, het lijkt wel reclame : het nieuwe 4-sterrenresort van Corendon zelf, dat in juni dit jaar opent in Ibiza, wordt deels getoond in deze advertentie, die we deze plukten uit Het Parool. Het nieuwtje werd ook gemeld, maar dan kleiner, in een advertentie in een grotere krant, De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten). De tekst: ”Met trots presenteren wij ons allereerste pareltje in de splinternieuwe Marble hotelketen van Corendon: Marble Stella Maris Ibiza! Aan de hand van jarenlange ervaring heeft Corendon zelf dit ideale vakantiehotel ontworpen.’ Voor meer informatie erover ziesite.

Lees ook:Gratis e-bike van de zaak in reclame Stella Fietsen
Lees ook:Eerste 1 april-grap leuk: autoruit op sterkte van Specsavers
Lees ook:Nieuw Bossa-Nova spotje Mathilde Santing presenteert tabloid Telegraaf
Lees ook:NH Hotels-reclame voor ‘Beste hotelketen 2014′-prijs
Lees ook:Griekenland in Crazy Deal-reclame van Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.