Is je CV oké vraagt kwaliteitslabel OK CV opnieuw in aangepaste advertentie

Verstandig van het zich ‘kwaliteitslabel’ noemende OK CV, ‘nieuw’ en ‘onafhankelijk’, van een groep gecertificeerde bedrijven voor onderhoud van cv’s. Ze pasten hun eerdere advertentie (links, KLIK erop om te vergroten) aan na de onheilspellende berichten vorig jaar november in de media over koolmonoxide- ongevallen met cv-ketel. ‘Bijna de helft (46 %) van de koolmonoxide- ongevallen gebeurt met moderne en regelmatig onderhouden cv-ketels, blijkt uit onderzoekvan de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV),’ zo meldde Eigen Huis toen. ‘Regelmatig onderhoud aan de cv-ketel is niet voldoende om koolmonoxide- ongevallen te voorkomen. Installateurs schieten namelijk te kort in hun vakmanschap. Volgens de OVV bieden keurmerken, erkenningen en certificeringen van installatiebedrijven te weinig garantie dat de cv-ketel professioneel en veilig is aangelegd.’ Maar vandaag ziet een nieuwe OK CV-advertentie het licht in hetzelfde dagblad, de Volkskrant (KLIK op de advertentie rechts om te vergroten), waarin het koolmonoxidegevaar wordt genoemd.

De advertentietekst: ‘Dankzij onze centrale verwarming kunnen we ‘s ochtends in een veilig en comfortabel verwarmd huis opstaan. Als alles in orde is tenminste. Want het gevaar van koolmonoxide ligt altijd op de loer. Met name als de cv-ketel niet goed en regelmatig onderhouden is. Er is een nieuwe en onafhankelijk kwaliteitslabel voor professioneel cv-onderhoud: OK CV. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met gediplomeerde Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. Zij regelen uw ketel optimaal in en geven advies over energiezuinig en veilig stoken.’ OK CV-erkende installateurs zijn via deze site te vinden, besluit de advertentie vandaag.

Reclamewereld, dit blog dus, gaat over interessante/opmerkelijke massamedia-reclame. Wij nemen uiteraard geen verantwoordelijk voor per advertentie of spotje aangeboden producten/diensten waaraan in deze kolommen aandacht is besteed.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag.

Lees ook:Onzichtbare killer koolmonoxide in advertentie Feenstra
Lees ook:Onderhoud NL altijd goed in onderhoud zegt advertentie
Lees ook:Utrecht komt met reclame op rotonde in ruil voor onderhoud
Lees ook:Kkkk…Koud hè? Het kunstgebit-spotje van Arag CV
Lees ook:Carshoppen maakt reclame voor occasion invoer uit Duitsland en België

Eén reactie op “Is je CV oké vraagt kwaliteitslabel OK CV opnieuw in aangepaste advertentie

  1. De ketelaar

    Bedankt voor de site waar die OK CV-erkende installateurs te vinden zijn.

    Gr.
    Martijn

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.