Verhaal met moraal van Lily en de Sneeuwman als theater-reclame

Ach, een sneeuwman…. Zullen we ze ooit nog zien in de Nederlandse winter? Daarover hoeven Canadezen zich in ieder geval geen zorgen te maken. Lily and the Snowman is een lieve getekende commercial voor Cineplex, een groep Canadese filmtheaters met reclameslogan See the big picture. De boodschap: Maak tijd voor wat je liefhebt. Elke winter weer voert een magische sneeuwman een show op voor een

klein meisje… Met als achtergrondmuziek de song van Genesis Follow You Follow Me uitgevoerd door de Canadese zangeres Adaline. Werd volgens site TIR gemaakt door het reclamebureau met de aparte naam Zulu Alpha Kilop ANi, voor de animatie tekende productiebureau Hornet. Voor geinteresseerden: hier te zien is de making of-video.

Lees ook:Olympische Winterspelen altijd beetje gay geweest zegt spot
Lees ook:Reactie Rihanna op benoeming tot ‘eerste gekleurde’ reclamegezicht van Dior
Lees ook:Rihanna ontslagen als ‘te sexy’ reclamegezicht Nivea
Lees ook:Zwitserse humor: met klokken wintertoeristen lokken
Lees ook:Gabrielle Aplin zingt in lieve kerstspot warenhuis JohnLewis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.