Quest scootmobiel van Molenaar opvouwbaar tot trolley meldt reclame

Oei, daar gebeurde iets wonderlijks met de reproductie van dat oranje kopje, boven deze toch al opvallende advertentie van Molenaar… ‘De beste scootmobiel voor op pad en op reis!‘ had er moeten staan. Met het stijgen der jaren kijk ik vaker naar dit soort advertenties, al ben ik hier nog niet aan toe voorlopig: de exclusief bij die leverancier, die we beter kennen van de bedden, badkamers en trapliften, beschikbare Quest scootmobiel. Hun eerste. En een aparte, blijkt uit deze advertentie uit De Telegraaf van gisteren (KLIK erop om wat te vergroten). ”In slechts 3 klikken is hij opvouwbaar en daarna zelfs als een handige trolley mee te nemen. U rolt hem gewoon achter u aan. De Quest past in elke kofferbak en kan mee in de trein, bus of vliegtuig.” Goed om te weten, voor later. Veel later, hoop ik .

Lees ook:‘Lichtste vouwscootmobiel ter wereld’ in de reclame bij Mango Mobility
Lees ook:Druk? Deels je eigen schuld zegt Quest in advertentie
Lees ook:Betaalde digitale Telegraaf geïntroduceerd in advertpagina
Lees ook:Reclametrucs verklaard in Quest Magazine meldt reclame-uiting
Lees ook:Gratis sprinkhaan als reclame voor jarige Quest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.