Heineken Extra Vers beschermd tegen tijd, temperatuur en licht meldt reclame

De introductie van Heineken Extra Vers is net achter de rug. Zie bijgaande promo-video ervoor. Het ‘verse bier’ -echt waar, niet vooral een marketingstunt?- is nu te koop in een ‘selectief aantal supermarkten’ zegt de bierbrouwer. Heineken Extra Vers is bier volgens het originele recept beschermd tegen tijd, temperatuur en licht. Na het ambachtelijke brouwproces wordt het vocht in een speciale verpakking,

zo snel mogelijk en gekoeld naar de supermarkt gebracht. Zo blijft de heerlijk, verfrissende en pure smaak van vers bier uit de brouwerij behouden. Heineken Extra Vers staat dan ook niet in het bierschap in de supermarkt, maar in het koelvak op de versafdeling, meldt de brouwerij.

Lees ook:Heineken Extra Vers schiet De Opportunisten in ‘t verkeerde keelgat
Lees ook:Brutaal: na wiel, gloeilamp, computer, Heineken’s vriesglas
Lees ook:Heel andere man met koe in spotje Melkunie Versfilter
Lees ook:Gall & Gall kan kratje Heineken morgen al thuis bezorgen meldt advertentie (maar niet koud)
Lees ook:Kwaliteit centraal in Heineken’s Heerlijkheden-campagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.