Haal de 007 in je boven adviseert Spectre/James Bond-spotje Gillette

Het lijkt alsof alleen Heineken inspeelt op de nieuwe James Bond/007-film Spectre, maar ook Gillette heeft het er druk mee. Ian Fleming, die de James Bond-boeken schreef, zou eens gezegd hebben in een ervan: “I think that even the way in which a man shaves in the morning is well worth recording.” Dus daar komt je Bondmomentje aan, ‘s ochtends, met de Gillette Fusion ProGlide with Flexball technology.  De

muziek achter dit spotje is er special door geschreven door PinkiPock-componist Robert Miller schrijft Anna Jacobson op YT, en dat geloven we dan maar. Overigens wordt natuurlijk ook automerk Aston Martin altijd gelinkt aan de James Bondfilms.

Lees ook:Scheren met nieuwe ‘flexball technologie’ in reclame Gillette
Lees ook:Allemaal in nieuwe Bondfilm: Heineken (weer) en nieuwe Ford Ka
Lees ook:Basketbalster Kobe Bryant springt over rijdende auto in Nike-spot
Lees ook:Briljante vang van honkballer of verkapt spotje Gillette?
Lees ook:Afrojack, David Hasselhoff, Ferrari en Porsche en meer in ‘unieke’ Gumball Arena-evenement 26 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.