Gratis e-bike van de zaak in reclame Stella Fietsen

Wist u?‘ Vraagt grote adverteerder Stella Fietsen ons in een hele advertentiepagina vandaag. ”Als werknemer in 2015 kom je nog steeds in aanmerking voor een ‘flinke tegemoetkoming’ -dat klinkt ff anders dan ‘gratis’- op de aanschaf van een (elektrische) “fiets van de zaak” meldt de uiting wederom in De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten). Het Nationale Fietsplan bestaat dus nog steeds, zeggen ze. ”Dit voordeel kan oplopen tot wel 100%. Een gratis Stella e-bike dus! U heeft al een Stella elektrische fiets voor €999.”  Uiteindelijk is het afhankelijk van hoeveel werknemers van het bedrijf waar u werkt gebruik willen maken van deze regeling. De WKR-pot kan namelijk ieder jaar volledig wordenbenut, claimt Stella in de tekst. Meer informatie via 0341 – 25 22 66 of kijken op Stella/het nieuwe fietsplan om zelf een berekening te maken. Dat bedrijf tekent erbij aan dat WKR – belastingregel er niet alleen is voor het voordeel van werknemers. ”Uw werkgever kan profiteren tot 20% op de sociale lasten.” Niet iedere werkgever is hier voldoende mee bekend. FiscFree kan u hier meer over vertellen. Geschat wordt dat er voor 2015 in totaal nog een pot beschikbaar is van 1 tot 2 miljard euro. Bijna te mooi om waar te zijn. Zo worden die eigenaren van Mitsubishi Outlanders nog jaloers ook .

Lees ook:Garantieclaim elektrische fiets Stella Fietsen ‘misleidend’ zegt Reclame Code Commissie
Lees ook:‘Sun’s gratis YouTube-filmpjes wordt misschien hype’
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing bepaalde dames E-bikes van Sparta per advertentie gemeld
Lees ook:Stella Fietsen zegt ‘Bedankt!’ in advertentie over reclame en verkoopsucces e-bikes
Lees ook:Advertentie 360inc om ‘Helder beeld werkgevers’ te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.