Dank je wel-advertentie van Action voor Beste Winkelketen-prijzen van consument

Consument blij, zij blij. Action adverteert altijd heel anders, met aanbieding, weten we. Maar vandaag niet, want het is feest daar. Dat ze niet met een feestaanbieding vieren, haha, wel met een bedank-advertentie in De Telegraaf vandaag (KLIK erop om te vergroten). De tekst: ”Klanten elke dag blij maken met een verrassend assortiment en producten voor ongelofelijk lage prijzen. Dat was het doel van onze oprichters. En dat is het vandaag de dag nog steeds. Dankzij uw waardering en vertrouwen in Action zijn we voor de 2e keer uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland. En van zo’n mooie prijs, daar worden wij dan weer blij van.” De site van de organisator van het prijzenfestival voor retailers: ”Action is uitgeroepen tot ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2015. 123inkt.nl is winnaar van de Webshop Award Nederland 2015 en Bever nam de Cross Channel Award 2015 in ontvangst. Ronald van der Mark, CEO van Action, won de vakprijs Beste Retail Executive 2015 en het managementteam van Jumbo is uitgeroepen tot het Beste Retail Managementteam 2015.” De prijzen zijn uitgereikt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala in Santpoort.
”In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 400.000 consumenten hun favoriete winkelketen(s) voor de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland en ABN AMRO Webshop Awards Nederland. Op dinsdag 15 september zijn de winnaars van de categorieprijzen bekendgemaakt. Deze winnaars maakten kans op de overall titel door stemmen van de consument binnen te halen. In de ogen van een grote meerderheid van de consumenten verdient Action de titel Beste Winkelketen van Nederland 2015. Net als vorig jaar is ook de Cross Channel Award uitgereikt. Dit keer sleepte winkelketen Bever deze prijs in de wacht en liet hiermee 23 genomineerden achter zich.” Aldus de site.

Lees ook:Action zet reclame in voor ‘beste winkelketen’-prijs
Lees ook:Pearle slaat met beste optiek-prijs terug tegen Specsavers
Lees ook:Muziekwinnaars Buma Award Gala ’14 in advertentie
Lees ook:Buiten begint bij Bever ook in de reclame buiten
Lees ook:‘Plus beste supermarkt van NL’ zegt Plus in reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.