Zie eerste Puma-spotje Rihanna (en sneaker)

Toen vorig jaar bekend werd dat Rihanna als creatief directeur voor Puma aan de slag zou gaan, wisten we dat daar best eens interessante dingen uit zouden kunnen komen, aldus dagblad Metro vandaag. Bijgaand de eerste advertentie die Rihanna voor Puma maakte (KLIK erop om te vergroten). En het door reclamebureau JWT New York gemaakte spotje. Zie ook de eerste beelden van de sneakers hier. Daarover schrijft Metro: ”De bovenkant is herkenbaar Puma, met zwart suède en de witte golf. Vooral de dikke zool geeft de sneaker een edgy randje, precies waar Rihanna om bekend staat.” Yess. Oja: De Puma by Rihanna Creepers is nu te koop, prijs 120 dollar (106 dollar).

Lees ook:Rihanna en Jay-Z in gloednieuwe spots biermerk Budweiser
Lees ook:Rihanna’s reclame voor 2e concert is wow-advertentie
Lees ook:‘Markt omlaag, kleren uit’ in babes/beurs-spotje Puma Bodywear
Lees ook:Rihanna ontslagen als ‘te sexy’ reclamegezicht Nivea
Lees ook:Na veel wit veel zwart in reclame Panasonic’s Neo Plasma TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.