Fletse reclame Ajax voor wedstrijd tegen FK Jablonec

Toeval bestaat niet, zeggen ze wel eens. Maar nu ook? In het verslag van de wakkere krant van de met 3-0 thuis gewonnen wedstrijd van Ajax tegen Willem II, toch geen lullige score, wordt ‘t Amsterdamse spel ‘flets’ genoemd. Op diezelfde pagina vandaag maakt Ajax nogal flets, zeg maar saai reclame voor de Europa League-wedstrijd tegen FK Jablonec a.s. donderdagavond. Alsof Ajax bang is dat de Arena niet volloopt, vanwege de angst voor dat fletse spel. Remember Rapid Wien. Maar niet alleen katern Telesport van De Telegraaf is weinig vleiend over het tot nog toe vertoonde, de Volkskrant kopt haar verslag ‘Koploper Ajax is traag en saai.’  Met twee gespeeld, zes punten en een doelsaldo van zes voor en nul tegen, wordt het vizier nu op de bezoekende Tsjechen gericht in de play-offs om een ticket voor de Europa League binnen te halen. We gaan ervoor zitten, voor de tv. Om 19.00 uur, iPad op schoot -want bordje eten al op, haha- voor het geval het spel flets dan wel traag en saai wordt .

Lees ook:Voetbal managementspel Eredivisie Pro in de reclame
Lees ook:Ajax’ Sjaak Swart 75 jaar-wedstrijd op 3 juli in de reclame
Lees ook:Ajax’ Frank en Michel van Twente in inhaker Aegon (en Arke)
Lees ook:Barcelona, Arsenal en Ajax en nog vijf clubs in Future Cup jeugdvoetbal-reclame
Lees ook:Sponsors staan weer als één team achter Oranje voetballers melden ze in prachtadvertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.