Van Gogh-arrangementen bij Kras in de reclame

Vandaag als (kleine) voorpagina-advertentie te zien in de Volkskrant, het Van Gogh-arrangement -nee, niet in Amsterdam, maar in/rond Nuenen- van reisorganisatie Kras. Ma ar klopt dat wel, dat ‘vanaf €59′? Niet meer beschikbaar vandaag en morgen, meldt de site (KLIK erop om te vergroten). En kost vanaf woensdag, als het weer weer beter wordt, een tientje duurder… Kan natuurlijk niet, dit. Op zich wel een leuk idee weer van Kras, die autovakantie naar Noord-Brabant. ”Ontdek hoe Van Gogh leefde en werkte tijdens een prachtige fietstocht over de Van Gogh fietsroute en bezoek de plaatsen die de schilder inspireerden.” Verblijf in 4-sterren hotel met ontbijt en gratis naar het Vincentre/Van Gogh Village, de naam van het museum aan de Berg in Nuenen. ”In de vaste expositie horen we de verhalen over hem en lezen we zijn verhalen over Nuenen,” aldus de site. En vandaag en morgen dan? Echt een weertje voor een bezoek aan het Van Gogh Museum in de hoofdstad .

Lees ook:Van Gogh Museum maakt reclame met vragen
Lees ook:Kopje koffie minus het oortje, als reclame voor het Van Gogh-museum
Lees ook:Kras bedankt Ajax voor ‘dit Europese seizoen’ per advertentie
Lees ook:Opening nieuwe entree Van Gogh-reclame met ‘zonnenbloemenlabyrint’ en veel zang
Lees ook:Lichte zeden X Red Light District-reclamefilmpje Van Gogh Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.