Nieuwe Wegenwacht Fiets Service in reclame ANWB

De dagbladen moeten het weer bijna zonder reclame doen deze zomervakantie, dus daarom maar eens iets uit de ANWB Kampioen geplukt (KLIK erop om te vergroten).We moeten onze reclamekolommen hier toch vol krijgen . Een nieuwtje, de Wegenwacht Fiets Service is er, ook in België. Omdat pech altijd onverwacht komt. ”Net als pech met de auto helpt de ANWB je snel weer op weg in heel Nederland en België, 24 uur per dag, 7 dagen per week.” Inclusief elektrische fietsen, uiteraard. Wegenwachters moeten dus heel wat verschillende accu’s bij zich hebben voortaan… En de PS is ook interessant voor sommigen: ”We hebben pechservices voor bromfietsen en scootmobielen.” Hoe langer je lid bent, hoe meer korting. Bel 088 269 22 22 voor informatie of ga naar de site. Benieuwd hoe deze diensten gaan lopen, eh, fietsen .

Lees ook:Golf-cursus in de reclame … van de ANWB
Lees ook:Ditzo kondigt nieuwe ‘Prepaid Pechhulp’ aan in advertentie
Lees ook:Hoe Sparta van zijn sufferdjes-imago afkomt (elek. fietsen)
Lees ook:Anita Witzier is ‘verrast’ over Stella e-Bikes want volgt zeker geen reclame
Lees ook:Rechtbank kraakt ‘anti-ANWB’-reclame Route Mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.