KLM vervangt Rabobank in top-3 Favoriete werkgevers 2015 met weer Shell en Philips

Een felicitatie-advertentie voor ‘Favoriete Werkgevers’, de jaarlijkse van Intermediair. Hun Imago Onderzoek meet al ruim tien jaar het werkgeversima go en geeft inzicht in de ambities, drijfveren en verwachtingen van hoogopgeleiden, citeer ik de inhaak-advertentie vandaag in de Volkskrant (KLIK erop om wat te vergroten). Niet opmerkelijk: Rabobank, vorig jaar in de top-3,  is daaruit verdwenen vanwege Libor enzo schat ik in (grootbanken zijn vast allemaal even minder populair). Maar is wel Favoriete Werkgever in de branche Banken & Accountants! Wel opmerkelijk in de top-3: Nummer 1 Shell van 2014  is een jaar later opgevolgd op die plek door KLM, ondanks alle besognes met de Fransen over zeggenschap. Shell is nu nummer twee (dat was Rabo). En Philips blijft derde op de Intermediair-lijst. De Favoriete Werkgevers per branche zijn verder, behalve Rabobank (zie inhaak-advertentie): KPN, Eneco, Google, KLM, Achmea, Unilever, TNO, Politie(!) -in de categorie non-profit- terwijl Efteling de ‘snelste stijger’ is.

Lees ook:Rabobank, Shell, Philips favouriete werkgevers Intermediair
Lees ook:Shell, Google en Philips ‘Favoriete Werkgevers 2016′ meldt advertentie Intermediair
Lees ook:Favoriete werkgevers 2014 Shell, Rabobank en Philips gefeliciteerd door Intermediair
Lees ook:Sint Jozefoord en Buurtzorg winnen Beste Werkgevers 2015-prijs meldt advertentie
Lees ook:Rabobank presenteert zich in dagbladcampagne als ‘een bank met ideeën’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.