‘Onderweg-siroop’-spotje GO van Karvan Cévitam

Is deze commercial nou zo speciaal? Nee, gewoon een vrolijk filmpje -het reclamebureau erachter is mij niet bekend- voor een nieuw product van Karvan Cévitam. Maar wel een slim bedacht product: voor iedereen die onderweg is, is er nu GO, een ‘geconcentreerde siroop’, in een klein meeneemflesje met anti-lekdop. ”Zo kun je altijd en overal een lekkere smaak aan je water geven,” zegt

de fabrikant. Met één flesje GO geef je 12 flesjes of 30 glazen water een ‘heerlijk vleugje’ Strawberry, Ice Tea lemon, Cactus Lime, of Red Fruit. Hoeveel fruit erin zit en hoeveel suiker zullen we maar niet vragen.”En omdat je gemixte glas water slechts ca. 5 calorieën bevat, kun je de hele dag onbezorgd genieten van GO”, zegt Karvan Cévitam.

Lees ook:Viermaal lof voor Oranje waterpistool van Karvan Cevitam
Lees ook:Reclamewaakhond duwt Fruit2day van Britse markt
Lees ook:Actrice Ali Larter in knotsgekke reclametrailer voor knotsgekke Lemon Drop-film van Absolute Vodka
Lees ook:Veel vragen in episch spotje voor Citroën C4 Cactus
Lees ook:Campagne moet eten van groente en fruit stimuleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.